Egy Iphone szerviz Vecses kozeleben repuloterre indulas elott is kivalo lehetoseg es pozitiv meglepetes - mobiltelefonszerviz.hu

Miért kiváló lehetőség egy Iphone szerviz Vecsés közelében repülőtérre történő indulást megelőzően is?

Természetes, hogy nem a közelség miatt. Bár akár még az is lehetne. Esetünkben azonban más volt a szituáció. Gyermekem egy utazás előtti este a fürdőszobában játszott a telefonjával. A játék következményeként telefonja a fürdőkádban landolt. A legjobbkor. Másnap a késő esti órákban az Amerikai Egyesült Államokba repültünk. Fogalmunk sem volt, hogy mitévők legyünk. Csak azt tudtuk, hogy a gyermeknek az út során szüksége van a telefonra. Eszembe jutott egyik telefonos barátom. Neki mindig mindenre van ötlete. Ráadásul éjszakai bagoly típus, tehát nyugodtan felhívhatom. Így is tettem. Megtiszteltetésnek vette, hogy utazás előtt megkeresem. Elmondtam neki, hogy mi történt. Őszintén válaszolt. Iphone szervízről Vecsésen ugyanis nem tudott. Azt ajánlotta, hogy vigyük a készüléket a Mobile Repair Kft. üzletébe. Pontosan elküldte, hogy hová és hány órától mehetünk. Az országos viszonylatban működő szerviz futár szolgáltatást is megemlítette. De ebben az esetben nem ajánlotta. Hiszen az út során szükség van a telefonra. Megnyugodtam. Az interneten is azt láttam, hogy a cég Iphone szervizként Vecsés vonzáskörzetében működik.

Milyen meglepetéseket képes okozni egy Iphone szerviz Vecsés vonzáskörzetében?

Reggel korán csörgött az óra. Tudtuk, hogy első utunk a budapesti Lőrinc Centerbe vezet.

  • Iphone szervizbe Vecsésről Budapestre kell menni? – Kérdezte duzzogva gyermekem.
  • Igen, de nem fontos, hogy velem gyere.
  • Ugye tudod, hogy nem adom ki a telefont a kezemből.

Ezt a kis párbeszédet követve elindultunk. Ahogy megérkeztünk, máris meglepetésbe ütköztünk. Az este a telefon végén még csak hangját hallató barátom fogadott minket. Azonnal pártfogásba vette a telefont. Közben az Iphone szervizbe Vecsésről férjem is megérkezett. Neki is meglepetés volt, hogy általános iskolai osztálytársa itt dolgozik. Nagyon bíztunk benne. Azonban a telefont minden lehetséges javítási eszközt megkísérelve sem tudta most visszaadni gyermekemnek. De erre is volt megoldás a tarsolyában. Hiszen tudta, hogy hosszú útra megyünk. Gyermekem pedig nem képes a telefon nélkül létezni. Néhány dokumentum aláírását követően csere készülékkel távoztunk a szervizből és az üzlet területéről. Azt azonban akkor még nem tudtuk, hogy gyermekemnek az új készüléke is az lesz. Az eredeti ugyanis nem, vagy csak nagyon drágán javítható.