Ha iPhone szerviz Vecses, akkor Mobil Repair - mobiltelefonszerviz.hu

iPhone szerviz Vecsés? Pont erre van szükségem!

Megvettem életem első iPhone-ját. Bevallom őszintén, hogy azért választottam, mert a barátaim szerint ez a legmegbízhatóbb telefonmárka a piacon. Ahogy a kezembe fogtam, mindjárt arra gondoltam, hogy nekem ugyan nem lesz szükségem az iPhone szervizre Vecsésen. Merthogy ott lakom. És nekem nagyon fontos, hogy minden szolgáltatás a közelemben legyen. Nem nagyon van időm városszerte nézelődni, felkutatni egy-egy helyet, ha a szükség úgy hozza. Természetesen nem volt ez másként az iPhone szervizzel sem Vecsés határain belül. Na jó, amit nekem ajánlottak, az ugyan egy kicsit kívül esik, de közel van.
De ez nekem persze úgysem kell, hiszen ez nem hibásodik meg, bírja a strapát. Legalábbis ezt hittem. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem igazán engedhettem meg magamnak, hogy egy vadonatúj készüléket vegyek, így maradt a használt, de még kevéske garanciával rendelkező készülék.
És eltelt a kapcsolatunk első hónapja.

Ez komoly? Egy hónapja használom, és már gond van?

Tényleg ez történt. Én, aki azt hittem, hogy soha nem lesz szükségem iPhone szervizre Vecsésen, most éppen a vecsési iPhone szervizeket keresgélem. Mi történt? Hogy a csudába romolhatott el?
Az történt, hogy egyik napról a másikra egy halvány csík jelent meg a kijelzőm jobb felső sarkában. Olyan, mintha nedvesség lenne az üveg alatt. Ezzel együtt a hangszórója is elhalkult, már csak fülhallgatóval tudok beszélni. Mi a szösz? Szóvá is tettem a barátomnak, hogy ez nem jött össze, pont eleget jártam szervizbe a korábbi telefonjaimmal, és most ez sem lesz jobb?
Eszembe juttatta, hogy autómosóban dolgozom, nyáron meglehetősen izzadok, és így állandó vízterhelésnek van kitéve a telefonom, amikor a fülemhez tartom. Stabil, jó készülék az iPhone, de mindent az sem bír ki.
Sajnos igaza volt. Én okoztam a bajt. Ajánlotta a Mobil Repair Kft.-t, akik a Lőrinc Centerben vannak. El is mentem ebbe a csodálatos, Vecséshez közeli iPhone szervizbe, és elmeséltem a problémámat. Meg annak a gyökerét is. Mosolyogtak, és közölték, hogy meg tudják oldani. Ráadásul gyári alkatrészekkel is, ha azt szeretném. Azt szerettem volna. És meg is kaptam. A telefonom, mint új korában.