Üzletünk jelenleg zárva!

iPhone 5

iPhone 5 javítás

Az oldalon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és a szerelési költséget!
Minden beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát vállalunk!

 

iPhone 5 kijelző csere (gyárival azonos minőségű)

Az iPhone 5 kijelző két részből áll, az érintő üvegből, illetve az LCD-ből, ami ezen a készüléken egyben cserélhető csak. Az LCD sérülhet, ha a kijelző szemből egy nagy ütést kap, ilyenkor az üveglap nem feltétlen törik be. Az érintő üveg sérülhet leejtés közben (legérzékenyebb pont az üveg éle), ilyenkor betörik, az LCD nem mindig sérül. 

 

8 900 Ft

 

iPhone 5 akkumulátor csere

Akkumulátor csere szükséges, ha az iPhone 5 töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol, vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve ha 10 – 30% közti töltést vesz csak fel. 

 

5 900 Ft

iPhone 5 hátlap csere

Az iPhone 5 hátlapjának sérülése esetén célszerű cserélni, hogy a kéz sérülését megelőzzük, illetve a további károsodást. 

 

11 900 Ft

 

iPhone 5 csengőhangszóró csere

Ha az alsó hangszóró elromlik, a készülék nem ad ki hangot telefonhívás kihangosításánál, illetve zenelejátszásnál. A beszédhangszóró továbbra is működőképes.

 

5 900 Ft

iPhone 5 SIM tálca csere

Leejtés, vagy más hatás miatt a SIM tálca is sérülhet, és a SIM kártyát nem olvassa a készülék, akkor ez az alkatrész cserére szorul.

 

2 500 Ft

 

iPhone 5 ultrahangos tisztítás

A készülék beázását követően ultrahangos tisztításra van szükség, mert az elektornikus alkatrészeket ért víztől oxidációs károk keletkezhetnek.

 

5 900 Ft

iPhone 5 első kamera és/vagy szenzorflex csere

Hiba jellemzők, hogy homályos képet készít, vagy nem nyílik ki a blende a fényképezésnél, és ezen a szoftverezés nem segít.

 

6 900 Ft

 

iPhone 5 hangerő, némító, bekapcsoló szalagkábel

Tartalmazza a lezáró (Lock), a némító (mute) és az oldalsó hangerő szabályozó (Side buttons) gombok elektronikáját. Ezek bármelyikének meghibásodása indokolja a kábel cseréjét. 

 

6 900 Ft

 

iPhone 5 beszédhangszoró csere

Hibajelenség: telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes.

 

5 900 Ft

 

iPhone 5 hátsó kamera és vaku csere

Hiba jellemző: homályos képet készít, vagy nem nyílik ki a blende a fényképezésnél, és ezen a szoftverezés sem segít. Ilyenkor előfordulhat, hogy az iPhone 5 előlapi kamerája sem reagál. 

 

7 900 Ft

iPhone 5 Home gomb elektronika csere

Az iPhone 5 Home gomb használatakor nem reagál, vagy csak nagyon erős nyomásra. Ez beázásból, valamint elkoszolódás miatt is jelentkezhet.

 

5 900 Ft

iPhone 5 Home gomb műanyag

Esetleges külsérelmi nyomok miatt szokás cserélni, ha esetleg megkarcolodik, megsérül. Erre az alkatrészre nem tudunk garanciát vállalni!

 

3 000 Ft

 

iPhone 5 Jack dugó és mikrofon csere

A fülhallgató aljzat hibájelensége, hogy recseg-ropog a fülhallgatóban a hang, vagy nem szól. Ezen a kábelen található a home gomb illetve alsó rendszercsatlakozó elektronikája is, és ezen összetevők bármelyikének meghibásodása esetén célszerű cserélni. 

 

6 900 Ft

iPhone 5 rendszercsatlakozó csere

Beázás következtében oxidossá válik a csatlakozó és nem tud csatlakozást létrehozni az aljzat és a kábel közt. Ütődés hatására akár a csatlakozó széle eldeformálódhat vagy betörhet. Ezen a kábelen található a GSM antenna, a fülhallgató aljzat, illetve a home gomb elektronikája is, és ezen összetevők bármelyikének meghibásodása esetén célszerű cserélni. 

 

6 900 Ft

iPhone 5 rezgőmotor csere

Hibái lehetnek, ha a készülék némításakor nem rezeg, illetve hívásérkezésekor vagy bármilyen értesítéskor sem.

 

6 900 Ft

 

iPhone 5 Wi-Fi antenna csere

Wi-Fi antenna csere javasolt, ha kevés hálózatot talál egy olyan környéken ahol más készülékek több hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftverezés nem segít. 

 

6 500 Ft

Szoftverezés

 

Hibajelenség: a készülék nem kapcsol be, iTunes logóval indul.

3 000 Ft

Adatmentés

 

Adatköltöztetés egyik iPhone készülékről a másikra.

3 000 Ft

Szoftverezés + adatmentés (1-2 órán belül)

Adatköltöztetés egyik iPhone készülékről a másikra. Nálunk vásárolt készülék esetén az átköltöztetés díjmentes.

 

5 000 Ft