Üzletünk jelenleg zárva!

iPhone 5c

iPhone 5c javítás

Az oldalon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és a szerelési költséget!
Minden beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát vállalunk!

 

iPhone 5c kijelző csere (gyárival azonos minőségű)

Az iPhone 5c egyik legérzékenyebb felülete a kijelző. Akár az LCD, akár az érintőüveg sérül, az egész kijelzőt cserélni kell. Egy leejtés elegendő lehet ahhoz, hogy betörjön az üveg, vagy egy nagyobb ütés következtében sérüljön az LCD. Ilyen esetekben ki kell cserélni a kijelzőt.

8 900 Ft

 

iPhone 5c akkumulátor csere

Akkumulátor csere szükséges, ha az iPhone 5c töltőkábel segítségével bekapcsol, majd annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol, vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve ha 10 – 30% közti töltést vesz csak fel. 

6 900 Ft

 

iPhone 5c akkumulátor újraragasztása

A hiba jelensége: a készülékházban lötyög, mozog az akkumulátor.

 

2 900 Ft

iPhone 5c hátlap csere

Az iPhone 5c hátlapjának sérülése esetén célszerű cserélni, hogy a kéz sérülését megelőzzük, illetve a további károsodást. 

18 900 Ft

 

iPhone 5c csengőhangszóró csere

Ha az alsó hangszóró elromlik, a készülék nem ad ki hangot telefonhívás kihangosításánál, illetve zenelejátszásnál. A beszédhangszóró továbbra is működőképes. 

5 900 Ft

 

iPhone 5c előlapi kamera csere

Hiba jellemzők, hogy homályos képet készít, vagy nem nyílik ki a blende a fényképezésnél, és ezen a szoftverezés nem segít. 

 

7 900 Ft

 

iPhone 5c ultrahangos tisztítás

A készülék beázását követően ultrahangos tisztításra van szükség, mert az elektornikus alkatrészeket ért víztől oxidációs károk keletkezhetnek.

 

5 900 Ft

iPhone 5c hangszóró csere

Hibajelenség, hogy telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes. 

 

5 900 Ft

 

iPhone 5c hátsó kamera csere

Hiba jellemző: homályos képet készít, vagy nem nyílik ki a blende a fényképezésnél, és ezen a szoftverezés sem segít. Ilyenkor előfordulhat, hogy az iPhone 5c előlapi kamerája sem reagál.

 

7 900 Ft

 

iPhone 5c home gomb flex csere

Az iPhone 5c home gomb használatakor nem reagál, vagy csak nagyon erős nyomásra. Ez beázásból eredő elkoszolódás miatt jelentkezhet.

 

5 900 Ft

 

iPhone 5c home gomb műanyag

Esetleges külsérelmi nyomok miatt szokás cserélni, ha esetleg megkarcolodik. Erre az alkatrészre nem tudunk garanciát vállalni!

 

2 900 Ft

iPhone 5c mikrofon csere

Beázás következtében oxidossá válik a csatlakozó és nem tud csatlakozást létrehozni az aljzat és a kábel közt. Ütődés hatására akár a csatlakozó széle eldeformálódhat vagy betörhet. Ezen a kábelen megtalálható a gsm antenna, a fülhallgató aljzat, a home gomb, illetve alsó rendszercsatlakozó elektronikája is, és ezen összetevők bármelyikének meghibásodása esetén célszerű cserélni.

5 900 Ft

iPhone 5c töltőcsatlakozó csere

Beázás következtében oxidossá válik a csatlakozó és nem tud csatlakozást létrehozni az aljzat és a kábel közt. Ütődés hatására akár a csatlakozó széle eldeformálódhat vagy betörhet. Ezen a kábelen megtalálható a gsm antenna, a fülhallgató aljzat, illetve a home gomb elektronikája és ezen összetevők bármelyikének meghibásodása esetén célszerű cserélni. 

6 900 Ft

 

iPhone 5c Jack dugó csere

Beázás következtében oxidossá válik a csatlakozó és nem tud csatlakozást létrehozni az aljzat és a kábel közt. Ütődés hatására akár a csatlakozó széle eldeformálódhat vagy betörhet. Ezen a kábelen megtalálható a gsm antenna, a fülhallgató aljzat, a home gomb illetve alsó rendszercsatlakozó elektronikája és ezen összetevők bármelyikének meghibásodása esetén célszerű cserélni. .

6 900 Ft

iPhone 5c bekapcsoló szalagkábel csere

A némító, hangerő és a bekapcsoló gomb elektronikájának hibajelensége: beesett érzet, mintha a szerkezet lenne rossz. 

 

6 900 Ft

iPhone 5c közelségérzékelő (szenzorflex) csere

A közelség érzékelő hibajelensége, hogy telefonáláskor a készüléket a fülünkhöz tartva nem sötétedik el a kijelző. 

 

7 900 Ft

 

iPhone 5c SIM tálca csere

Leejtés, vagy más hatás miatt a SIM tálca is sérülhet, és a SIM kártyát nem olvassa a készülék, akkor ez az alkatrész cserére szorul. 

 

3 000 Ft

Szoftverezés

 

Hibajelenség: a készülék nem kapcsol be, iTunes logóval indul.

3 000 Ft

Adatmentés

 

Adatköltöztetés egyik iPhone készülékről a másikra.

3 000 Ft

Szoftverezés + Adatmentés (1-2 órán belül)

Adatköltöztetés egyik iPhone készülékről a másikra.

Nálunk vásárolt készülék esetén az átköltöztetés díjmentes.

5 000 Ft