Üzletünk jelenleg zárva!

iPhone 5s

iPhone 5s javítás

Az oldalon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és a szerelési költséget!
Minden beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát vállalunk!

 

iPhone 5s kijelző csere (gyárival azonos minőségű)

Az iPhone 5s kijelzője általában leesés következtében szokott sérülni. Ilyenkor az érintőüveg betörik, és az esetek többségében az LCD sértetlen marad. Mivel ezeknél a típusoknál már egybe van építve ez a két alkatrész, ezért egyben cserélendő.

14 900 Ft

 

iPhone 5s akkumulátor csere

Akkumulátor csere szükséges, ha töltőkábel segítségével a készülék bekapcsol, de annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol, vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve ha 10 – 30% közti töltést vesz csak fel. 

 

7 900 Ft

 

iPhone 5s akkumulátor újraragasztása

A hiba jelensége: a készülékházban lötyög, mozog az akkumulátor.

 

2 900 Ft

iPhone 5s hátlap csere

Leesés következtében sérülhet, elhajolhat, vagy berepedhet. A roncsolódott hátlap nem csak esztétikailag csúnya látvány, de akár a megrepedt alumínium borítás a kézen sérülést is okozhat. Az iPhone 5s hátlap elérhető “űr szürke” és “ezüst” és “arany” színben. 

16 900 Ft

 

iPhone 5s bekapcsoló gomb csere

Tartalmazza a lezáró (Lock), némító (mute) és az oldalsó hangerő szabályozó (Side buttons) gombok elektronikáját. Ezek bármelyikének meghibásodása indokolja a kábel cseréjét. 

 

6 900 Ft

 

iPhone 5s csengőhangszóró csere

Ha az alsó hangszóró elromlik, a készülék nem ad ki hangot telefonhívás kihangosításánál, illetve zenelejátszásnál. A beszéd hangszóró továbbra is működőképes. 

 

5 900 Ft

 

iPhone 5s előlapi kamera csere

Hiba jellemzők, hogy homályos képet készít, vagy nem nyílik ki a blende a fényképezésnél, és ezen a szoftverezés nem segít. 

 

7 900 Ft

 

iPhone 5s ultrahangos tisztítás

A készülék beázását követően ultrahangos tisztításra van szükség, mert az elektornikus alkatrészeket ért víztől oxidációs károk keletkezhetnek.

 

5 900 Ft

iPhone 5s fényérzékelő szalagkábel csere

A közelség érzékelő hibajelensége, hogy telefonáláskor a készüléket a fülünkhöz tartva nem sötétedik el a kijelző. 

 

7 900 Ft

 

iPhone 5s hangerő és némító flex csere

Tartalmazza a lezáró (Lock), némító (mute) és az oldalsó hangerő szabályozó (Side buttons) gombok elektronikáját. Ezek bármelyikének meghibásodása indokolja a kábel cseréjét. 

 

6 900 Ft

 

iPhone 5s töltőcsatlakozó, headset, home gomb és mikrofon fólia

Beázás következtében oxidossá válik a csatlakozó és nem tud csatlakozást létrehozni az aljzat és a kábel közt. Ütődés hatására akár a csatlakozó széle eldeformálódhat vagy betörhet. Ezen a kábelen megtalálható a gsm antenna, a fülhallgató aljzat, a home gomb illetve alsó rendszercsatlakozó elektronikája és ezen összetevők bármelyikének meghibásodása esetén célszerű cserélni. 

6 900 Ft

 

iPhone 5s rezgőmotor csere

Hibái lehetnek, ha a készülék némításakor nem rezeg, illetve hívás érkezésekor vagy bármilyen értesítéskor sem. A csere telefonos egyeztetés mellett megvárható a helyszínen is. 

 

6 900 Ft

iPhone 5s közelségérzékelő (szenzorflex) csere

A közelség érzékelő hibajelensége, hogy telefonáláskor a készüléket a fülünkhöz tartva nem sötétedik el a kijelző.

 

7 900 Ft

iPhone 5s home gomb elektronika csere

Az iPhone 5s Home gomb használatakor nem reagál, vagy csak nagyon erős nyomásra. Ez beázásból, valamint elkoszolódás miatt is jelentkezhet. Az alkatrész cseréje után a Touch ID funkció nem fog többé működni.

 

6 900 Ft

iPhone 5s felső hangszóró csere

Hibajelenség, hogy telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes. 

 

5 900 Ft

 

iPhone 5s hátsó kamera csere

Hiba jellemző: homályos képet készít, vagy nem nyílik ki a blende a fényképezésnél, és ezen a szoftverezés sem segít. Ilyenkor előfordulhat, hogy az iPhone 5s előlapi kamerája sem reagál. 

 

7 900 Ft

iPhone 5s SIM tálca csere

Leejtés, vagy más hatás miatt a SIM tálca is sérülhet, és a SIM kártyát nem olvassa a készülék, akkor ez az alkatrész cserére szorul. A beavatkozáshoz sok türelemre van szükség.

 

3 000 Ft

 

iPhone 5S Wifi antenna csere

Wi-Fi antenna csere javasolt, ha kevés hálózatot talál egy olyan környéken ahol más készülékek több hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftverezés nem segít. 

 

6 900 Ft

Szoftverezés

Hibajelenség: a készülék nem kapcsol be, iTunes logóval indul.

 

3 000 Ft

Adatmentés

Adatköltöztetés egyik iPhone készülékről a másikra.

 

3 000 Ft

Szoftverezés + Adatmentés (1-2 órán belül)

Adatköltöztetés egyik iPhone készülékről a másikra. Nálunk vásárolt készülék esetén az átköltöztetés díjmentes.

 

 

5 000 Ft