Jaj de jo! Van Xiaomi szerviz a 18. keruletben - mobiltelefonszerviz.hu

És akkor beütöttem a keresőbe, hogy Xiaomi szerviz 18. kerület

Na jó! Természetesen volt előzménye ennek a 18. kerületi Xiaomi szerviz keresésnek. Már nagyon régóta Xiaomi telefont használok. Tulajdonképpen azóta, hogy itthon is elérhető a kínálatban. Én nagyon szeretem, tökéletesen elégedett vagyok vele. Olyannyira, hogy az okosórám is az. Jól passzolnak. Korábbi telefonjaim között világvezető márka is volt, és bizony azzal is meg kellett látogatnom a szervizt. És elmondom, hogy ezzel sem kell gyakrabban javításra járni.
De! Én korábban egy megszokott szervizbe jártam, de elköltöztem. Kényelmi szempontból utána akartam járni, hogy vajon van-e Xiaomi szerviz a 18. kerületben. Beütöttem hát a Google keresőjébe, hogy Xiaomi szerviz 18. kerület, és lássatok csodát, rátaláltam a Mobil Repair üzletére a Lőrinc Centerben. Ennek azért van számomra jelentősége, mert pont ott lakom mellettük! Óriási!

Én vagyok az, aki akkor is jön, ha nincs baj

Nos, ez azért nem feltétlenül van így, de sajnos van egy rossz szokásom. Én nagyon lojális vagyok. És mint mondtam, korábban egy állandó szervizbe jártam a telefonjaimmal. Azonban a jelenlegi lakásomtól az nagyon messze került. Az idő pedig ugye pénz!
Úgy döntöttem, hogy meglátogatom ezt a Xiaomi szervizt a 18. kerületben. Sose lehet tudni, egyszer talán szükség lesz a szolgáltatásaikra, és akkor jó ha tudom, hogy mire számíthatok.
Gondoltam, hogy ez is csak egy Xiaomi szerviz a 18. kerületben, semmi extra. Miben lehetne más, mint bármelyik másik szerviz?
Hát! Nagyon más! Számomra nagyon fontos, hogy hogy viselkednek velem, ha éppen nincs is problémám. Kíváncsi voltam, hogy milyen az ott dolgozók hozzáállása, hogyan fogadnak.
Beléptem az üzletbe, és mindjárt feltűnt, hogy mosolygós emberek között vagyok. Mondtam, hogy én vagyok az az ügyfél, aki akkor is jön, ha nincs baj. Most is csak egy bemutatkozó látogatásra jöttem, mert nemrég költöztem ide, és keresek egy jó szervizt.
Beszélgettünk egy jót, és már akkor láttam, hogy jó helyen vagyok, itt biztosan jól fognak bánni a telefonommal!