Samsung szerviz 19. kerulet. Ez kell nekem - mobiltelefonszerviz.hu

Samsung szerviz 19. kerület. Eddig jó, de hogy válasszam ki, hogy hova menjek?

Ez egy roppant jó kérdés! Samsung szerviz a 19. kerületben is van néhány. Abban az esetben, ha választani kell, bizony nehéz dolga van az embernek. Én sem voltam ezzel másképp. Főleg azért nem, mert nekem nemcsak a 19. kerületi Samsung szerviz szolgáltatásaira nem volt szükségem, de egyik telefonszervizére sem. Ez nem feltétlenül azért volt, mert olyan elromolhatatlan készülékeim voltak, hanem azért, mert a cég, ahol dolgoztam, az évente lecserélte a készülékeinket. Így aztán idejük sem volt elromlani. De ennek sajnos két éve vége lett, és magamnak kellett vennem egy megbízható telefont. Én korábban is Samsung telefonokat használtam, így maradtam ennél a márkánál. Én szeretem, semmi bajom nem volt eddig velük. (persze ahogy írtam, nem sok ideig volt meg egy-egy darab)
Tehát most van egy kétéves készülékem, ami eddig tökéletesen tette a dolgát, de most igénybe kell vennem egy 19. kerületi Samsung szerviz szolgáltatását. Beírtam a keresőbe a kulcsszót, Samsung szerviz 19. kerület, és azt tapasztaltam, hogy ebből van néhány.

Hogy a csodába válasszak? Tapasztalatom nincs, egyiket sem ismerem.

Elmeséltem a kollégámnak, hogy milyen problémába ütköztem, és hogy képtelen vagyok kiválasztani azt a 19. kerületi Samsung szervizt, ahova elvihetném a telefonomat. És mire jók a tapasztalt kollégák? Hát arra, hogy segítő kezet nyújtsanak!
Az én Gábor kollégám azonnal javasolt is egy 19. kerületi Samsung szervizt. Már csak azért is oda jár ő is, mert a Mobil Repair tulajdonosa régi ismerőse. Azt javasolta, hogy keressem meg őket, a Lőrinc Centerben vannak. Tőlünk egy ugrásra.
Megfogadtam a tanácsát, és nem ismerős ajánlására mentem, hanem csak úgy, mintha véletlenül tévedtem volna be az üzletbe. Számomra ez egy teszt volt. Gondoltam, ha ismerős küldött, akkor nem a valódi minőséget fogom látni.
Nem csalódtam! Tökéletes kiszolgálás, hibátlan problémamegoldás, gyorsaság. Ez mind ott volt együtt, és őszintén? Engem megvettek! El is mondtam a kollégámnak, és hálásan meg is köszöntem ezt a remek szerviz, amit ajánlott. Biztos, hogy én is mindenkinek őket fogom ajánlani!