Samsung szerviz Budapesten vagy barhol, ahol szukseg van ra - mobiltelefonszerviz.hu

Ami elromolhat, az el is romlik

A műszaki cikkek számomra egyet jelentenek egy időzített bomba birtoklásával. A különbség talán csak annyi, hogy előlem rejtve marad az órájuk, így sosem tudhatom, mikor bújuk bele a technika ördöge valamelyik készülékembe. A meghibásodás természetesen mindig váratlanul, és mindig a legrosszabbkor jön. Azt mondják. Ezt sosem értettem. Tud bármilyen baj jókor jönni? Na ugye! Erről beszélek.
Pontosan ez történt velem is, amikor váratlanul egy furcsa pixelhiba jelent meg a telefonom képernyőjén. Noha a használatot igazából nem befolyásolta a jelenség, engem végtelenül idegesített a látvány, így elkezdtem Samsung szerviz után kutatni. Elsősorban Budapest volt a célpont, de mivel kényelmes ember vagyok, nem vetettem el a házhozszállítással is felturbózott Samsung szerviz lehetőségét sem.

Samsung szerviz a lehető legkényelmesebb módon

A budapesti Lőrinc Centerben működő Mobil Repair Kft.-ben már rögtön szimpatikus volt az, hogy nem csak személyesen lehet elvinni hozzájuk a szervizre szoruló készüléket, hanem akár futárt is küldenek érte.
Mivel egészen közel lakom, ezt a lehetőséget most nem használtam ki, mert enélkül is kényelmes megoldás volt, de elégedett ügyfélként azóta szívesen ajánlom minden ismerősömnek, aki szintén Samsung szerviz után kutat. Hozzátéve persze, hogy nem csak ilyen márkájú készülékek javításával foglalkoznak, szinte bármilyen Android vagy iOS rendszerű készülékkel megbirkóznak, ha javításról van szó. Sőt, nem csak a városon belül, hanem vidékről is meg lehet rendelni a háztól házig mobiltelefon szervizt. Csak ki kell tölteni egy űrlapot a készülék adataival, beírni, hogy Samsung szerviz ügyben érdeklődünk, és át küldik is a szervizfutárt!

Végre megint tökéletesen működik a telefonom

Miután a Mobil Repair hozzáértő munkatársai kezelésbe vették a készüléket, pár nap múlva már újra a kezemben tarthattam, immár tökéletes állapotban. Eltűnt végre a bosszantó pixelhiba! Most döbbentem rá, hogy mennyit javít az ember komfortérzetén, ha a megfelelő Samsung szerviz kerül az útjába, és ilyen rövid idő alatt megszabadítják attól, ami hónapokig zavarta a szemét!
Sokszor használom a telefonáláson kívül másra is a készüléket, a nagy képernyője miatt gyakran nézek rajta filmeket is, így egyáltalán nem mindegy számomra, hogy milyen állapotban van az aktuálisan használt telefonom kijelzője. Márkahű telefonvásárló lévén csak azt sajnálom, hogy nem előbb találtam rá a Mobil Repair-re. Az biztos, hogy a következő készülékeim is kizárólag a Lőrinc Centerben működő Samsung szerviz tekintetében is profi vállalkozásra fogom bízni.