Üzletünk jelenleg zárva!

iPhone 4, 4S

iPhone 4 és 4S javítás

Az oldalon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és a szerelési költséget!
Minden beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát vállalunk!

 

iPhone 4 és 4S kijelző csere (gyárival azonos minőségű)

Az iPhone 4 és 4S kijelző két részből áll, az érintő üvegből, illetve az LCD-ből, ami ezen a készüléken egyben cserélhető csak. Az LCD sérülhet, ha a kijelző szemből egy nagy ütést kap vagy benyomódik, ilyenkor az üveglap nem feltétlen törik be. Az érintő üveg sérülhet leejtés közben (legérzékenyebb pont az üveg éle), ilyenkor betörik, de az LCD nem mindig sérül.

 

12 000 Ft

 

 

iPhone 4 és 4S akkumulátor csere

Csere szükséges, ha töltőkábel segítségével a készülék bekapcsol, de annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol, vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve ha 10 – 30% közti töltést vesz csak fel. 

 

6 900 Ft

  

iPhone 4 és 4S alaplapi akkumulátor csatlakozó csere

A helytelen akkumulátor csere következtében leszakad az akkumulátor csatlakozó az alaplapról. Ilyenkor az alaplapi csatlakozó cseréje szükséges. 

9 900 Ft

 

 

iPhone 4 és 4S akkumulátor újraragasztása

A hiba jelensége: a készülékházban lötyög, mozog az akkumulátor.

 

2 900 Ft

iPhone 4 és 4S hátlap csere

Egy műanyag lapka hozzá ragasztott üveglappal, amely leejtés következtében eltörhet, felületén a repedések élessé válhatnak, darabok eshetnek ki belőle, a kéz sérülések elkerülése végett óvatosan kell vele bánni. A 4 esetében csak fekete és fehér színben. 

4 900 Ft

 

 

iPhone 4 és 4S középső alumínium keret csere

Leejtés következtében szétnyílhat és eldeformálódhat a keret. Ilyenkor a térerő ingadozhat vagy teljesen eltűnhet, a gyári hegesztések pedig eltörnek.

9 900 Ft

iPhone 4 és 4S beszédhangszóró csere

Hibajelenség, hogy telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes. 

4 900 Ft

 

iPhone 4 és 4S ultrahangos tisztítás

A készülék beázását követően ultrahangos tisztításra van szükség, mert az elektornikus alkatrészeket ért víztől oxidációs károk keletkezhetnek.

 

5 900 Ft

iPhone 4S bekapcsoló gomb csere

A lezáró gomb elektronikájának hibajelensége: beesett érzet, mintha a szerkezet lenne rossz. 

 

5 900 Ft

 

 

iPhone 4 és 4S csengőhangszóró csere

Ha az alsó hangszóró elromlik, a készülék nem ad ki hangot telefonhívás kihangosításnál, illetve zenelejátszásnál sem. A beszéd hangszóró továbbra is működőképes.

4 900 Ft

 

 

iPhone 4 és 4S első kamera csere

Hiba jellemzők, hogy homályos képet készít, vagy nem nyílik ki a blende a fényképezésnél, és ezen a szoftverezés nem segít, ilyenkor előfordulhat hogy az hátlapi kamera sem reagál. 

4 500 Ft

 

iPhone 4 és 4S GSM antenna csere

Hibajelenségei a hirtelen térerő ingadozás, jelvesztés, illetve ha hálózati hiba nincs, akkor a 3g csatlakozás sikertelensége is ennek az alkatrésznek a meghibásodásának tudható be. Legsűrűbb meghibásodás beázás vagy leejtés során jön elő. 

4 900 Ft

iPhone 4 és 4S hátlapi kamera csere

Hiba jellemzők, hogy homályos képet készít, vagy nem nyílik ki a blende a fényképezésnél, és ezen a szoftverezés nem segít, ilyenkor előfordulhat hogy az előlapi kamera sem reagál.

5 900 Ft

iPhone 4 és 4S rendszercsatlakozó

Beázás hatására folyadékindikátora elszíneződik, érintkezők oxidossá vállnak, kábel csatlakozásakor nem reagál sem töltésre, sem szinkronizálásra. Leejtés következtében a csatlakozó sérülhet (eltörik, érintkező lábak kifordulnak). 

5 500 Ft

 

iPhone 4 és 4S rezgőmotor csere

Hibái lehetnek, ha a készülék némításakor nem rezeg, illetve hívás érkezésekor vagy bármilyen értesítéskor sem. 

 

3 900 Ft

 

iPhone 4 és 4S Home gomb csere

A Home gomb cseréje vagy pótlása akkor szükséges, ha leejtés közben megsérül, eldeformálódik vagy elveszik. 

 

4 900 Ft

iPhone 4 és 4S Home gomb flex csere

Használatakor nem reagál vagy csak nagyon erős nyomásra, ez beázásból eredő elkoszolódás miatt jelentkezhet.

 

4 900 Ft

 

iPhone 4 és 4S SIM tartó csere

Leejtés, vagy más sérülés miatt a SIM tálca sérülhet, ezért cserére szorul. 

 

2 500 Ft

 

iPhone 4 és 4S fülhallgató, némító, hangerő

Ezen a kábelen található a némító, a hangerőszabályzó, fülhallgató aljzat, illetve a rezgőmotor érintkezője. Bármelyik összetevőnél hiba tapasztalható, célszerű kivizsgálni az egyes perifériákat is. 

 

5 900 Ft

iPhone 4S GPS, WiFi antenna

Antenna lap csere javasolt, ha kevés hálózatot talál egy olyan környéken, ahol más készülékek több hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftverezés nem segít. 

 

4 900 Ft

iPhone 4 és 4S bekapcsoló szalagkábel

Ezen a kábelen található a némító, a hangerőszabályzó, fülhallgató aljzat, illetve a rezgőmotor érintkezője. Bármelyik összetevőnél hiba tapasztalható célszerű kivizsgálni az egyes perifériákat is. A kábel cseréjének ideje nagyjából 20-25 percet vesz igénybe.

 

4 900 Ft

iPhone 4 és 4S beszéd mikrofon

Amikor “sistereg” illetve halkan hallanak a túloldalt telefonálás közben akkor mikrofon hibáról beszélünk és azt szükséges cserélni, viszont fontos tudni, hogy ha recseg és hol előjön a probléma hol pedig elmúlik akkor viszont nem mikrofon hanem AUDIÓ IC chip problémáról beszélünk ami kivizsgálást igényel. 

4 900 Ft

 

iPhone 4 és 4S fényérzékelő csere

Ezen a kábelen található a közelség érzékelő, aminek a hibajelensége, hogy telefonáláskor a készüléket a fülünkhöz tartva nem sötétedik el a kijelző. 

4 900 Ft

iPhone 4 és 4S háttérvilágítás IC javítás

Gyakori hiba iPhone 4 készülékeknél, hogy nincs kijelzés, vagy ha van, akkor nincs háttérvilágítás kijelző csere után sem. Ilyen esetekben cserélni kell a háttérvilágításért felelős IC-t, illetve a hozzá tartozó tekercset és szűrőket. Tipikusan jelentkező hiba beázott készülékeknél, de előfordulhat mechanikai sérülés következtében is. Lehetséges, hogy további elemi alkatrészeket is cserélni kell az alaplapon. 

 

14 900 Ft

iPhone 4 és 4S Wi-Fi IC javítás

Gyakori hiba iPhone 4 készülékeknél, hogy nem működik a Wi-Fi, a Wi-Fi kapcsoló ikonja beszürkül.
 

13 900 Ft

iPhone 4 és 4S töltés IC javítás

Töltés problémák esetén, pl.: ha azt jelzi a készülék, hogy tölt, de valójában nem, vagy egyáltalán nincs töltés, megoldás lehet a töltő IC cseréje. Tipikusan jelentkező hiba beázott készülékeknél, de előfordulhat mechanikai sérülés következtében is. Lehetséges, hogy további elemi alkatrészeket is cserélni kell az alaplapon. 

 

11 900 Ft

iPhone 4 és 4S touch IC javítás

Ha kijelző csere után sem reagál a készülék az érintésre, akkor a touch IC cseréje szükséges. Tipikusan jelentkező hiba beázott iPhone 4 készülékeknél, de előfordulhat mechanikai sérülés következtében is. Lehetséges, hogy további elemi alkatrészeket is cserélni kell az alaplapon.

14 900 Ft

iPhone 4 és 4S Audio IC javítás

Sok esetben, ha a perifériák cseréje után sem működik valamelyik hangszóró, vagy mikrofon az alaplapi audio IC cseréje jelentheti a megoldást. Tipikusan jelentkező hiba beázott készülékeknél, de előfordulhat mechanikai sérülés következtében is. Lehetséges, hogy további elemi alkatrészeket is cserélni kell az alaplapon. 

 

11 900 Ft

 Szoftverezés

 

Hibajelenség: a készülék nem kapcsol be, itunes logóval indul.

3 000 Ft

Adatmentés

 

Adatköltöztetés egyik iPhone készülékről a másikra.

3 000 Ft

 

Szoftverezés + adatmentés (1-2 órán belül)

Adatköltöztetés egyik iPhone készülékről a másikra.

Nálunk vásárolt készülék esetén az átköltöztetés díjmentes.

5 000 Ft