Üzletünk jelenleg zárva!

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus javítás

Az oldalon feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t és a szerelési költséget!
Minden beszerelt alkatrészre 6 hónap garanciát vállalunk!

iphonekijelzokeret

iPhone 6 Plus kijelző keret csere

A kijelző keret cseréje szükséges, ha a kijelző elválik, mozog, nem rögzül megfelelően a készülék házában.

 

4 900 Ft

iPhone 6 Plus előlap csere (érintőüveg és LCD)

 

A kijelző általában leesés következtében szokott sérülni. Ilyenkor az érintőüveg betörik, és az esetek egy részében az LCD is sérülni szokott. Mivel ezeknél a típusoknál már egybe van építve ez a két alkatrész, ezért egyben cserélendő. 

22 900 Ft

  iPhone 6 Plus akkumulátor csere

 

Akkumulátor csere szükséges, ha töltőkábel segítségével a készülék bekapcsol, de annak lecsatlakoztatásakor a telefon kikapcsol, vagy ha nagyon gyorsan merül, illetve ha 10 – 30% közti töltést vesz csak fel. 

9 900 Ft

  iPhone 6 Plus alaplapi akkumulátor csatlakozó csere

 

A helytelen akkumulátor csere következtében leszakad az akkumulátor csatlakozó az alaplapról. Ilyenkor az alaplapi csatlakozó cseréje szükséges. 

9 900 Ft

 

 

 

iPhone 6 Plus akkumulátor újraragasztása

A hiba jelensége: a készülékházban lötyög, mozog az akkumulátor.
 

2 900 Ft

iPhone 6 Plus Hátlap csere

 

A hátlap általában leesés következtében szokott sérülni meghorpad meggörbül. 

29 900 Ft

 

iPhone 6 Plus ultrahangos tisztítás

A készülék beázását követően ultrahangos tisztításra van szükség, mert az elektornikus alkatrészeket ért víztől oxidációs károk keletkezhetnek.

 

5 900 Ft

   iPhone 6 Plus közelségérzékelő szalagkábel

 

A közelségérzékelő hibajelensége, hogy telefonáláskor a készüléket a fülünkhöz tartva nem sötétedik el a kijelző. 

11 900 Ft

iPhone 6 Plus hangerő szalagkábel

 

Tartalmazza a némító és az oldalsó hangerő szabályozó (Side buttons) gombok elektronikáját. Ezek bármelyikének meghibásodása indokolja a kábel cseréjét.

 

9 900 Ft

 

iPhone 6 Plus töltéscsatlakozó csere

Beázás következtében oxidossá válik a csatlakozó és nem tud csatlakozást létrehozni az aljzat és a kábel közt. Ütődés hatására akár a csatlakozó széle eldeformálódhat vagy betörhet. Ezen a kábelen a fülhallgató aljzat (jack dugó) és az alsó rendszercsatlakozó elektronikája. Ezen összetevők bármelyikének meghibásodása esetén célszerű cserélni.

 

14 900 Ft

 

iPhone 6 Plus hátsó kamera csere

Hiba jellemző: homályos képet készít, vagy nem nyílik ki a blende a fényképezésnél, és ezen a szoftverezés sem segít. Ilyenkor előfordulhat, hogy az iPhone 6 Plus előlapi kamerája sem reagál. 

16 900 Ft

 

iPhone 6 Plus beszédhangszóró csere

Hibajelenség, hogy telefonhívásnál nem halljuk a túloldali felet, kihangosításkor viszont az alsó hangszóró működőképes. 

6 900 Ft

iPhone 6 Plus Home gomb javítás

Az iPhone 6 Plus Home gomb használatakor nem reagál, vagy csak nagyon erős nyomásra. Ez beázásból eredő elkoszolódás miatt jelentkezhet, vagy a kábel hibájából. A Home gomb cseréjével az ujjlenyomat olvasó funkció elveszik.

10 900 Ft


iPhone 6 Plus Wifi antenna csere

 

Wi-Fi antenna csere javasolt, ha kevés hálózatot talál egy olyan környéken ahol más készülékek több hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftverezés nem segít. 

10 900 Ft

iPhone 6 Plus bekapcsoló gomb csere

A lezáró gomb elektronikájának hibajelensége: beesett érzet, mintha a szerkezet lenne rossz.

11 900 Ft

  iPhone 6 Plus rezgőmotor csere

 

Hibái lehetnek, ha a készülék némításakor nem rezeg, illetve hívás érkezésekor vagy bármilyen értesítéskor sem. A csere telefonos egyeztetés mellett megvárható a helyszínen is. 

7 900 Ft

iPhone 6 Plus töltésvezérlő IC csere

Töltés problémák esetén, pl.: ha azt jelzi a készülék, hogy tölt, de valójában nem, vagy egyáltalán nincs töltés, megoldás lehet a töltő IC cseréje. Tipikusan jelentkező hiba beázott készülékeknél, de előfordulhat mechanikai sérülés következtében is. Lehetséges, hogy további elemi alkatrészeket is cserélni kell az alaplapon. 

 

19 900 Ft

iPhone 6 Plus Wifi IC csere

A készüléken nem lehet bekapcsolni a Wi-Fi-t, vagy/és a bluetooth-t. (ki van szürkülve az opció) Ezt a problémát a Wi-Fi IC cseréjével tudjuk véglegesen orvosolni. Tipikusan jelentkező hiba beázott készülékeknél, de előfordulhat mechanikai sérülés következtében is. Lehetséges, hogy további elemi alkatrészeket is cserélni kell az alaplapon. 

 

19 900 Ft

iPhone 6 Plus Audio IC csere

Sok esetben, ha a perifériák cseréje után sem működik valamelyik hangszóró, vagy mikrofon az alaplapi audio IC cseréje jelentheti a megoldást. Tipikusan jelentkező hiba beázott készülékeknél, de előfordulhat mechanikai sérülés következtében is. Lehetséges, hogy további elemi alkatrészeket is cserélni kell az alaplapon. 

 

19 900 Ft

 Szoftverezés

 

Hibajelenség: a készülék nem kapcsol be, itunes logóval indul.

3 000 Ft

 Adatmentés

 

Adatköltöztetés egyik iPhone készülékről a másikra.

3 000 Ft

 

Szoftverezés + adatmentés (1-2 órán belül)

Adatköltöztetés egyik iPhone készülékről a másikra.

Nálunk vásárolt készülék esetén az átköltöztetés díjmentes.

5 000 Ft