Sokak által kedvelt márka a Huawei. Sajnos ez is képes elromlani, összetörni. Ennek okán a Huawei szervíz is szerepel szolgáltatásaink között.

Ha Huawei telefonod van, előbb utóbb igénybe kell venni egy Huawei szerviz szolgáltatását

Igen, de nem azért, mert ez egy megbízhatatlan márka, vagy mert gyakrabban történik meghibásodás, mint akár más nagy nevű gyártók telefonjai esetében. Praktikusan azért, mert azt elektronikai cikket még nem tatálták fel, ami mentes a meghibásodásoktól.

Az általunk működtetett Huawei szerviz lefedi a teljes Huawei kínálat szervizelését. Ismerjük ezeknek a telefonoknak is valamennyi apró alkatrészét, a gyakran előforduló hibákat, a gyengéit és erősségeit. Ebből következően nem csupán megjavítjuk, de tanácsadással is szolgálunk ügyfeleink részére.

Huawei - mobilrepair - mobiltelefonszerviz.hu

A Huawei szerviz szolgáltatásait végző kollégáink szakmailag tökéletesen felkészültek, és ezt tükrözi szolgáltatási palettánk. A hozzánk betérő ügyfelek igényinek megpróbálunk maradéktalanul eleget tenni. Az alábbiakban nézzük meg, hogy az általunk működtetett Huawei szerviz milyen problémákra tud megoldást nyújtani:

  • kijelző csere
  • hátlap csere
  • akkumulátor csere
  • alaplap javítás
  • csatlakozó csere
  • szoftver frissítés

Röviden összegezve tehát minden, ami a sérült, vagy problémás lehet egy készülék esetén, azt megoldjuk.

Sokan kérdezik, hogy megbízható-e a Huawei mobiltelefon

A válaszunk egyértelműen igen. Már az önmagában beszédes, hogy az egyik, majdhogynem piacvezető telefongyártó készülékeiről beszélünk. Természetesen azt esetünkben sem lehet bizton állítani, hogy soha nem fognak meghibásodni ezek a készülékek. Persze akkor a Huawei szerviz is szükségtelen lenne.
Ha a Huawei szervíz típus átlagát nézzük, akkor elmondhatjuk, hogy nem kevesebb, vagy több a problémás eset, mint egy iPhone, vagy egy Samsung készülék esetén.

A leggyakoribb probléma a kijelző csere, ami a legtöbb esetben azért szükséges, mert sokan esnek abba a hibába, hogy nem védik a telefonjukat. Pedig egy jó tok, vagy egy üvegfólia számtalan sérüléstől képes megóvni a telefont.

Bár Huawei szerviz a megnevezés, mégis felmerül a kérdés, hogy gyári vagy utángyártott alkatrészt válasszunk

Erre nincs egzakt válasz. Ez elég sok mindentől függ. Elsősorban az igényektől, az alkatrészek minőségétől és nem utolsó sorban az anyagi lehetőségektől.

Miután a servizünk egy Huawei szerviz is, elsősorban a gyári alkatrészeket javasoljuk. És ez nem csupán a nagyobb haszon elérése érdekében történik. Tudjuk, hogy vannak már nagyon jó minőségű utángyártott termékek, akár kijelzők esetén is, azonban érdemes néhány dolgot szem előtt tartani. Nem biztos, hogy a teljesítmény, a képi élmény tökéletesen ugyanaz lesz, mint a gyári esetében. Másrészt a gyári alkatrészek hosszú távú megbízhatósága lényegesen jobb. Egyszóval lehet, hogy olcsóbban sikerül megvenni az utángyártott alkatrészt, de a tartóssága hosszú távon nem biztos, hogy gazdasági előnyt is jelent.

Rövid Huawei szerviz bemutatkozásunkban ennyit osztottunk meg. A hozzánk betérő ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy őszinte véleményt kapnak, olyan tanácsokat, amit mi magunk is megtennénk. Ennek praktikusan az az oka, hogy a hosszútávú működés alapfeltétele a bizalom!