iPhone akkumlátor csere? Egy ilyen jó márka esetében is kell? Bizony kell. Van egy rossz hírünk! Sajnos még nem találták fel az örökéletű akkumlátorokat!

Mikor érkezik el az iPhone akkumulátor csere, illetve milyen esetben javasoljuk?

Röviden? Ha megadta magát! De viccet félre téve vannak bizonyos jelek, amikor az iPhone akkumlátor cserei indokolt, elkerülhetetlen. Sok szakmai fórumon olvasható, hogy az iPhone akkumlátorai rendszerint körülbelül két év használatra vannak kalibrálva. Így feltételezhetnénk, hogy az iPhone akkumlátor csere két évente szükséges. Ez persze nem feltétlenül helytálló. Mint sok más területen, itt is maximum átlagolni lehet, azt általánosítani nem lehet, hogy ez biztosan két év. Ez lehet hosszabb is és rövidebb is. Ennek az élettartamnak a hossza nagyban függ a felhasználóktól. Részben azért, mert nem mindenki egyformán használja a telefonját. Nem egyforma a telepített alkalmazások mennyisége, a videók nézésével töltött idő mennyisége, a zenehallgatás mennyisége stb. De egy másik fontos kérdés az iPhone akkumlátor csere kapcsán, hogy hogyan tölti valaki az akkumlátort. Ebbe most nem kívánunk részletesen belemenni, de üzletünkben ezzel kapcsolatban kollégáink örömmel adnak tanácsot. Amennyiben szeretné megtanulni, hogy mi a helyes töltés, úgy erről mindenképpen érdeklődjön!

Iphone akkumlator csere - mobilrepair - mobiltelefonszerviz.hu

Vannak persze esetek, amikor egy iPhone akkumlátor csere elkerülhetetlen. Ezek jelek, amikre mindenképpen oda kell figyelni. Néhányat pontokba szedtünk:

 • puffadást tapasztalható a hátlapon,
 • gyorsan esik a töltöttségi szint, egyre kevesebb időt bír töltés nélkül,
 • illetve a telefon diagnosztikája jelzést ad az akkumlátor állapotáról

Természetesen nemcsak az iPhone akkumlátor csere az amit szervizünk nyújt

Persze az iPhone akkumlátor csere fontos pont, főleg annak, akinek égető szüksége van erre a beavatkozásra, de még egy iPhone esetén is előfordulnak más betegségek is. Így aztán szervizünk ezen típusú telefonok esetén is nyújt olyan szolgáltatásokat, mint

 • a kijelző csere
 • a hátlap csere
 • a kamera cseréje
 • vállalunk szoftver frissítést
 • illetve csatlakozók cseréjét

Az előző utalásból következik, hogy nemcsak iPhone akkumlátor csere szerepel a profilunkban

Miután nem vagyunk csak egy típusra korlátozott szakszervíz, így természetesen más gyártók készülékeinek szervizelését. És az iPhone akkumlátor csere mellett más készülékek akkumlátor cseréjét is vállaljuk. Ezek elsősorban a két kiemelt piacvezető, a Samsung és a Huawei.
Tapasztaljuk, hogy ezen gyártók készülékeinek szervizelésére és javítására is elég nagy az igény. Ennek köszönhetően igen változatos az ügyfeleink köre. Sokan vesznek iPhone készülékeket presztízsből, aztán megválnak tőle és más típusra váltanak. De ez visszafelé is igaz. De a szervíz állandó. Nekünk mindegy, hogy mire váltanak, szakszerű szolgáltatással várjuk őket a váltás után is.

Miért választanak bennünket egyre többen és van egyre több visszatérő ügyfelünk?

Nos, nem csupán az iPhone akkumlátor csere miatt! Leginkább szakmai hozzáértésünknek tudjuk be, hiszen több éves szakmai rutinunk van, és jól képzett szerviz szolgáltatásban jártas, és magasan képzett kollégánk látja el a szervíz feladatokat. És mi az amit nálunk tapasztalhatnak a hozzánk betérők, és mit nyújtunk számukra?

 • ügyfélcentrikus hozzáállás,
 • minden esetben állapotfelmérés és szükség esetén tanácsadás,
 • teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk (gyári és utángyártott egyaránt),
 • gyors határidők,
 • korrekt árak