Bizony vannak esetek, amikor az iPhone kijelző csere elkerülhetetlen. Beázott a panel, elejtettük a telefont és eltört az üveg, a gyerek tönkre tette.

Biztosan szükséges az iPhone kijelző csere? Vagyis milyen esetekben kell ez?

Ha eltört vagy beázott, esetleg meghibásodott a panel, úgy mindenképpen. Persze, ha szeretnénk látni a kijelzőt. De viccet félre téve, valóban szép számmal vannak a piacon még iPhone 6, vagy korábbi modellek is használatban, így ezekkel is gyakran találkozunk. Sokan azt gondolják, hogy az iPhone tulajdonosok folyamatosan beköltöznek a legújabb modellekbe, de ez nem általánosítható. Nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust. Így aztán egy iPhone kijelző csere egyaránt előfordul a korábbi, több éves modellekben és a legújabbakban egyaránt. Az iPhone tulajdonosok nagy része féltve őrzi készülékét, gondosan ügyelve rá, hogy az iPhone kijelző csere még véletlenül se következzen be. De hát az élet mindig produkál olyan helyzeteket, amikor ez a fránya iPhone kijelző csere bizony elkerülhetetlen. Tapasztalatból tudjuk, hogy a legnagyobb biztonság mellett is előfordulnak balesetek. Főleg, ha gyerek is van a közelben, és megkaparintja apa készülékét. Ilyenkor szoktak az ügyfeleink elmondása szerint a telefonok a betonon landolni, megfürdeni stb. És ezek az esetek azok, amik az iPhone kijelző csere felé vezető utat kikövezik.

Sokan vannak, akiknek elkerülhető lett volna az iPhone kijelző csere, ha hallgatnak ránk, és választanak egy megfelelő tokot, de nem tették.

Mindegy, hogy az iPhone kijelző csere új vagy régi típusban történik?

Valóban sokakban felmerül a kérdés, hogy mennyire mindegy az, ha az iPhone kijelző csere egy régi vagy egy új típusnál szükséges. Amint azt az előzőekben már említettük, elég sok ügyfelünknek van iPhone 6, vagy még korábbi típusú készüléke.

Az, hogy az iPhone kijelző csere melyik modellben történik, az számunkra lényegtelen, hiszen felkészültek vagyunk szakmailag mindkettőt megoldani. Itt inkább az a kérdés, hogy csak az üveget kell cserélni, vagy az LCD panelt is. Ez nagyban befolyásolja az árbeli eltéréseket. Tehát összegezve, egy iPhone kijelző csere főként árban jelent nagy különbséget az ügyfelek számára. És van még két olyan feltétel, ami befolyással van az árra. Gyári, vagy utángyártott. Ez szinte minden esetben kérdésként merül fel.
És ez szinte minden esetben pénztárca függő is. Mi mindig elmondjuk az előnyöket és a hátrányokat, a felmerülő költségeket, a választás joga mindig az ügyfélé. Ebben tényleg csak tanáccsal szolgálhatunk.

És akkor nézzük meg, hogy a gyakorlatban hogyan működik!

Mint minden kijelző csere esetében, úgy természetesen az iPhone kijelző csere esetében is első körben a sérülés mértékét kell feltérképeznünk. A sérülés alapján, annak mértékének nagyságától függ az, hogy mekkora a szervíz feladata, és mennyibe fog kerülni a tulajdonosnak. Ez ugye magába foglalja a munkadíjat és a felhasznált alkatrész árát.

Abban az esetben, ha csak az üvegfelület sérült, régi készülékek esetén például annak cseréjével meg lehet oldani a problémát. Az újabb iPhone készülékek esetén már nehezebb a feladat, ugyanis a készülék precíz összeszerelése miatt nem lehet csak az üveget cserélni.

De a legjobb, ha betér hozzánk, és a többit személyesen megbeszéljük!