Az iPhone szervíz azért van, hogy megjavítsa a meghibásodott iPhone készülékeket. Ez rossz hír a tulajdonosoknak, de sajnos ezek is el tudnak romlani.

Melyik iPhone szerviz lesz a jó választás?

Azt is mondhatnánk, hogy az az iPhone szerviz a jó, ahol iPhone-okat javítanak. De ez így nem feltétlenül igaz. Miért? Nos több oka is van. Ha körülnézünk a szervizek piacán, sokféle lehetőség közül választhatunk.
Vannak szervizek, ahol kifejezetten csak iPhone készülékekkel foglalkoznak. Ezek a szakszervizek. Biztosan kiváló munkát végeznek, értenek hozzá, de csak ezt az egy típust kezelik.

Vannak olyan szervizek, ahol csak egy-két dolgot tudnak megoldani, nem képesek valamennyi hibát elhárítani. Ezt ki-ki döntse el, hogy érdemes-e őket felkeresni.
és van olyan iPhone szerviz, mint a mi szervizünk, ahol teljeskörű javítást vállalunk, de nem csak iPhone készülékekre.

Ellentétben nagyon sok téves elképzeléssel, ez nem azt jelenti, hogy mindenhez értünk egy kicsit. Esetünkben ez azt jelenti, hogy iPhone szerviz is vagyunk amellett, hogy vállaljuk más világmárkák szervizelését is, úgymint a Samsung vagy a Huawei készülékek.

Iphone szerviz - mobilrepair - mobiltelefonszerviz.hu

De! Minden típusú készülékből maximális ismeretekkel, szakmai tudással rendelkezünk. Azért nem vagyunk csak és kizárólag iPhone szerviz, mert az ügyfeleink nemcsak ezzel a típussal rendelkeznek. De ha még van is sokaknak, elég sokan nem márkahűek (megjegyzem a márkahűek vannak kevesebben). Viszont a mi szervizünkhöz hűségesek, mert megtapasztalták azt a minőséget, amit nyújtunk.

De a téma most az iPhone szerviz, úgyhogy térjünk is vissza oda!

iPhone készülékek esetén az iPhone szerviz részlegünk teljeskörű javításokat vállal. Ismerjük ezen telefonok lelkét, működését, felépítését, és még szeretjük is őket. Ezért aztán nem tudunk olyan helyzetet elképzelni, amire ne lenne megoldásunk. Röviden, a teljesség igénye nélkül pontokba szedjük a leggyakoribb problémákat, amivel az iPhone szerviz munkatársai találkoznak.

 • kijelző csere
 • akkumulátor csere
 • csatlakozók cseréje
 • hátlap csere
 • hangszóró csere
 • mikrofon problémák
 • kamera gondok
 • szoftver problémák

Ezek azok a legáltalánosabb problémák, amelyekkel ügyfeleink az iPhone szerviz szolgáltatásunkat igénybe veszik. Ezekkel a problémákkal találkozunk majdhogynem napi szinten. Vannak bizony olyan helyzetek, amikor a halott ügyeket, vagyis a mások által már menthetetlennek hitt helyzeteket is képesek vagyunk kezelni. Ez részben abból adódik, hogy valóban magas szakmai színvonalon dolgozunk, másrészt mi egy környezetbarát cég vagyunk. Ebből következően igyekszünk nem terhelni feleslegesen a környezetünket elektronikai hulladékkal. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem mondunk nemet. Ha azt látjuk, hogy a javítás költsége már lényegesen meghaladná a készülék árát, úgy természetesen azt tanácsoljuk az ügyfélnek, hogy inkább vegyen egy új készüléket.

Mit kap, mit tapasztal az ügyfél, aki hozzánk betér?

Megfelelő kiszolgálást, megfelelő tájékoztatást, ügyfélbarát vagy ügyfélcentrikus hozzáállást. Ez nagyon fontos, mert ezek a készülékek nem az olcsó kategóriába tartoznak, fontos a bizalom!

Amit ennek érdekében adunk ügyfeleinknek:

 • korrekt árak,
 • minőségi, kifogástalan munka garanciával,
 • rövid határidő,
 • megfelelő és teljeskörű szakmai tanácsadás

Amennyiben egy megfelelő minőségű iPhone szervíz szolgáltatásaira van szükség, úgy nem kell tovább keresni! Itt vagyunk, állunk szolgálatukra!