Jó dolog, ha egy megbízható Samsung szerviz áll a rendelkezésünkre, ha a készülékünk meghibásodik. Márpedig ez a helyzet előfordulhat a Samsungnál is.

Mitől lesz egy Samsung szerviz jó és keresett?

Kinek mitől. Ahány ember annyi elvárás. Ezt mi is tökéletesen tudjuk, és gyakorlatilag erre a közhelynek is nevezhető mondásra építettük az általunk működtetett Samsung szerviz munkáját. Ehhez igazítottuk a színvonalat, a minőséget, az ügyfeleink kiszolgálását.

Samsung szerviz nem egy, nem kettő van a városunkban. Sokan, sokféleképpen működtetnek ilyen szervizeket. Nekünk az volt a célunk, hogy egy olyan Samsung szerviz üzemeltetői legyünk, ahová szívesen jönnek be az emberek, ahol készséggel segítenek a munkatársak, és hibátlan munkát adnak ki a kezükből. Biztosan nagy ereje van a marketing különböző eszközeinek, de mi hiszünk abban, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél.

Samsung - mobilrepair - mobiltelefonszerviz.hu

Az elmúlt évek tapasztalata mondatja velünk, hogy ez valóban így működik. Egyre több új ügyfelünk van amellett, hogy a törzsügyfeleink köre nem csökken. És igen, az új ügyfelek többsége ajánlásra érkezik hozzánk. Ma már kimondhatjuk, hogy nem csupán egy vagyunk a sok Samsung szerviz közül, hanem mi vagyunk A Samsung szerviz. Tudjuk, hogy ez kissé (vagy talán nagyon) nagyképűen hangzik, de a tények és az ügyfeleink megtisztelő bizalma mondatja ezt velünk.

De mitől is lesz minőségi egy Samsung szerviz?

Talán a kérdés egy részét az előzőekben már megválaszoltuk, de nézzünk túl ezen egy kicsit.
Egy szerviz minőségét, így egy Samsung szerviz minőségét is leginkább a benne dolgozó emberek szaktudása adja.

Ahhoz pedig, hogy minőségi munkát tudjunk nyújtani ügyfeleink részére, a telefon minden részét, még a lelkét is tökéletesen kell ismernie a szervizes kollégának. Úgy kell dolgozni, hogy a szervizelés befejeztével ne maradjon nyoma a készüléken a beavatkozásnak. Természetesen abban igen, hogy a tőlünk javítás után átvett telefonok kifogástalanul működnek.

Az újabb típusú Samsung készülékek esetében még nagyobb odafigyelésre van szükség, hiszen ezek a felső kategóriás készülékek érzékenyebbek, és a mechanikájuk is finomabb.

Fontos számunkra a rutin, a szakmai tapasztalat. Kollégáink nem tegnap kezdtek el telefonok szervizelésével foglalkozni. De ami mindennél fontosabb, valamennyi munkatársunk számára az ügyélelégedettség az első helyen áll. Mindannyian tudják, tudjuk, hogy nekik köszönhetjük létezésünket. Mi csak akkor maradunk működésben, ha az ügyfelek bizalmát élvezzük, és igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek?

Samsung szerviz szolgáltatásunk egészen pontosan úgy működik, mint bármelyik más gyártó szervizelése. Odafigyelünk minden apró részletre attól a perctől, hogy az ügyfél belépett az ajtón.

Majd

  • felmérjük a telefon állapotát, megkeressük a problémát (ha nem szembetűnő, mint egy összetört kijelző),
  • összeállítjuk a listát, hogy milyen alkatrészek szükségesek, és tájékoztatást adunk azok, valamint a munkadíj áráról,
  • egyeztetjük a szükséges időt, ami a javításhoz kell

Általános szolgáltatásainkról röviden:

  • kijelző cseréje
  • hátlap cseréje
  • akkumulátor csere
  • alaplap javítás, szükség esetén csere
  • csatlakozók csere
  • igény esetén szoftver frissítés