Már itthon is egyre inkább szükség van Xiaomi szervíz működtetésére, hiszen hazánkban is elérhető ennek a világmárkának a készülék kollekciója.

Már Magyarországon is tudjuk, hogy mi az a Xiaomi

Igen, mert néhány éve még azt sem tudtuk, hogy létezik a Xiaomi, így nem is volt Xiaomi szervíz. Ma már tudjuk, hogy a Xiaomi Inc. egy nagy kínai elektronikai vállalat, amely különböző fogyasztói elektronikai termékeket gyárt. 2011. augusztusában pedig ez a vállalat piacra dobta az első okostelefonját.

Alig tíz év alatt sikerült jelentős piaci részesedést szerezniük Kínában. Ez akkora lendületet adott a cégnek, hogy már nemcsak az okostelefonok piacán hódítanak, de az „okos otthonok” házvezérlő rendszereivel meghódítják a piacot.

Természetesen nem elégedtek meg a hazai, kínai piaccal, azon kívül is terjeszkednek, jó minőségű termékeikkel. 2014-re eljutott a Xiaomi odáig, hogy a világ harmadik – sokak szerint csupán a negyedik – legnagyobb okostelefon-gyártója lett.

Xiaomi - mobilrepair - mobiltelefonszerviz.hu

Magyarországon 2021-ben még nagyon friss a jelenlétük, de egy dolog biztos! Forgalmaznak már nálunk is Xiaomi telefonokat. És ha ez így van, akkor mindenképpen szükségszerű, hogy legyen megbízható Xiaomi szervíz is!
Persze, hogy szükségszerű a Xiaomi szervíz! Jó minőség, megbízhatóság jellemzi a céget, a termékeket, de ahogy a Samsung vagy iPhone készülékei, úgy ezek is meghibásodhatnak. Márpedig ha meghibásodnak, akkor irány a Xiaomi szervíz! És mi itt vagyunk, és várjuk kedves ügyfeleinket.

Szükség van egy jó Xiaomi szervíz működésére

Állandóan arra hivatkozunk, hogy a telefonok, így a Xiaomi telefonok is elromlanak. Mert így van. Már Murphy is megmondta, hogy ami el tud romlani, az el is romlik. És ez azóta is pont így működik. Cégünk már elég rég működik, és a fő profilunk a telefonszervíz. Ez elég ok lehet arra, hogy tudjuk, hogy nem gyártottak még olyan mobiltelefont, ami ne lenne képes elromlani. De ha nem is fontos, hogy műszaki probléma legyen velük ahhoz, hogy az első utunkba eső Xiaomi szervíz ügyfelei legyünk. Ejtette már le bárki a telefonját? Na ugye! És ha leejti, az olyan, hogy összetörik. Még egy Xiaomi kijelzője is képes ilyet elkövetni.

Nos, ezek a tények, törvényszerűségek vezettek bennünket oda, hogy szolgáltatásunkat kibővítjük és egy Xiaomi szervíz is szerepel a listánkon. Elég nagy név, hogy megérdemelje a figyelmünket, arról nem is beszélve, hogy egyre több visszatérő ügyfelünk kezében ott lapul egy Xiaomi telefon.
És ha ez a sok visszatérő, elégedett ügyfél ezt használja, akkor nem engedhetjük meg, hogy ne kövessük az igényeiket. Mert mi értük vagyunk, sőt miattuk tudunk létezni, és ezért hálásak vagyunk! Ha nekik Xiaomi szervíz kell, akkor teljesítjük.

Mikor keresik az emberek a Xiaomi szervíz szolgáltatásait?

Nem meglepő. akkor, ha elromlik, vagy összetörik. Tehát elmondható, hogy pont akkor, amikor egy Samsung vagy iPhone szervízt is felkeresnek. Annak ellenére, hogy csak nemrég van jelen nálunk, a kollégáink tökéletesen felkészültek ezen gyártó készülékeiből is. Ugyanazon a színvonalon működik Xiaomi szervíz szolgáltatásunk, mint a többi gyártó esetében.

  • Meghibásodott a hangszóró?
  • Gyorsan merül az akkumlátor?
  • A gyerek földhöz csapta, és összetört a kijelző?
  • Nem elég a belső memória, és szeretné kártyával bővíteni?
  • Adatokat szeretne átmásolni az új Xiaomi telefonjába?

Nem probléma! A Xiaomi szervíz megoldja!